Bienvenidos

¡¡¡¡ATERRIZA Y CAMINA!!!



Bienvenidos a El Prat de Llobregat, puerta de entrada a Barcelona y a la Ruta Catalana del Camino de Santiago.




Contacta con nosotros en Amics del Prat . Calle Centro Nº 2, local 2.El Prat de Llobregat 08820 Barcelona. Telefono 93.379.42.95. Email: jesus1960@gmail.com De 17 a 21 horas, martes y jueves . Facilitamos la credencial en el acto .

jueves, 30 de abril de 2015


Hola Nois!

aquest any m'hem proposat poc a poc anar fent les etapes del camí de la Cerdanya, enregistrar-ho en GPS marcant on hi han font, bars per abastiment, perfil de desnivells i distancies exactes. com que he trobat bastant informació fins a coll de nargo! (a mes està ben marcat fins a coll de nargo) aparti d'alla hi han marques molt discretes... he pensat que serviria d'ajuda! vaig començar per tant fent la etapa "Organyà-oliana" i m'agradaria deixa aqui la informació per els que volgueu continuar el cami que vareu acabar a coll de nargo! intentaré en els propers mesos fer la etapa oliana ponts, i aixi anar adjuntant mes informació!

ho que os deixo es un enllaç de wikiloc per els que volgueu anar sols o per si teniu dubtes mentre camineu, podeu fer servir la versió pagada de wikiloc i que os pugui guiar el mòbil, o descarregar el track com KMZ o algo aixi i posar-ho a qualsevol altre gps. Despres adjunto una fotografia de "la etapa" i un enllaç d'un PDF on teniu les distancies entre poblacions, els serveis i adreces d'allotjaments Emoticono grin espero que os serveixi. una salutació!

(la etapa no des ciclable) a uns 6 kms de "MASIES" es va (camp a traves durant un parell de kilòmetres, per barranquets i bosc i gran part de la baixada que ve tot seguit es absolutament no ciclable durant un tram llarg i patiria el que entres amb bicicleta perquè li tocaria portar-la a coll durant uns 7 o 8 kilòmetres, el tram Organyà-Coll de nargo tampoc es ciclable, aparti del camí eòlic es camí a traves, es podria fer en bicicleta de doble suspensió sense alforges si es te bon nivell i molt bones cames, però seria quasi un trial) tot i que jo soc de caminar, també faig molta bicicleta de muntanya i no m'hi posaria jo, crec que es quasi obligat el fer questa etapa per la carretera per els ciclistes, i la carretera te poc marge i els cotxes van molt ràpid, es un tram de carretera perillós, aconsello portar lloms vermelles perquè els cotxes sàpiguen que hi sou perquè es un tram perillos que a mes molts dies te boira per el mati i visibilitat molt reduïda.

GPS
http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11511014
PDF
https://www.dropbox.com/s/7e5zwuwfwybdae2/Cami%20de%20la%20Cerdanya%20o%20del%20Segre%20etapa%205.pdf?dl=0

No hay comentarios:

Publicar un comentario